baring prodex
Despre Baring Prodex

DESPRE NOI

BARING Prodex este o companie fondata in 1996, specializata in servicii de prelucrari mecanice si reparatii utilaje industriale, in special pentru sectorul petrolier si petrochimic. BARING a urmarit cu prioritate armonizarea tehnologiilor si procedurilor sale cu cerintele si standardele unor importanti producatori de profil din tara si strainătate.

Profesionalismul echipei noastre, calitatea produselor, termenele de livrare prompte, impreună cu o politica de preturi avantajoasa pentru clienti ne-au asigurat o pozitie distincta pe piata locala si natională.

 


ISTORIC

1996 este anul infiintarii firmei ca societate cu raspundere limitata si capital social integral privat. Activitatea firmei a debutat cu productia de organe de asamblare pentru flanse (prezoane si piulite, executate cu cateva masini unelte reconditionate si intr-un spatiu de productie inchiriat).

2001-2003 este prima etapa de dezvoltare, in care am cumparat licenta de fabricatie a masinii pentru producerea garniturilor spirometalice si am inceput producerea acestora.

2006-2007 este perioada in care activitatea firmei s-a diversificat pe mai multe directii de dezvoltare: reparatii utilaje industriale, constructii metalice usoare, piese de schimb din metal, bronz si material plastic, aprovizionarea de materiale pentru industrie.